Hold

Fitness og kampsport 

BKM Arena åbnede i februar 2013 og udspringer fra det gode gamle BK-Midtjyden. Trods den korte eksistens har vi formået at gøre os utrolig bemærket både i boksning, kickboksning og MMA verdenen hvilket vores resultater også viser. Vi har jyske, danske, nordiske og verdensmester i klubben. Trænerteamet i BKM Arena, har tilsammen 80 års erfaring indenfor sporten.

 

BKM er en klub, hvor vi holder sammen som en familie.

Kick'n Fit:
Er for dig, som ønsker at forbedre din form igennem den alsidige træning, som boksning og kickboksning tilbyder. Holdet er fokuseret på intens fysisk træning (kondition og styrke). Træningen indeholder elementer fra boksning og kickboksning, som bl.a spark og slag på sandsæk og sparkepuder. Dog er den tekniske del helt eller meget nedprioriteret.

Boksning, Kickboksning/K1 & MMA Begynder/Øvet:
Hvad enten dine ambitioner er at komme i kamp eller blot at komme i bedre form, så er det her, du starter. Der fokuseres på korrekt indlæring af bokse, sparketeknikker og grappling. Der lægges også vægt på optræning og forbedring af kondition, styrke, udholdenhed samt smidighed.

Boksning, Kickboksning/K1 & MMA Kamphold:
Kampholdet er for dig, der over en længere periode har deltaget på det øvede hold, og har optrænet den nødvendige fysiske udholdenhed og teknik. På kampholdet fokuseres der på at indøve og mestre alle teknikker til faktisk kamp, i form af kontrolleret sparring imod andre kæmpere. Dette hold er ikke for de sarte, men der er ingen krav om, at man deltager i stævner eller ligende.
DER FORVENTES DOG ET VIST ENGAGEMENT FRA KÆMPERNES SIDE I FORM AF STABILT FREMMØDE.